sâmbătă, 2 martie 2013

SuperBlog începe și aduce primavara mai aproape de noi

Ce poate fi mai frumos decât să observi că pe zi ce trece cerul devine tot mai limpede, tot mai zâmbitor? Ce poate fi mai revigorant decât să privești cum răzbate iarba crudă din huma rece? Ce poate fi mai înduioșător decât să privești la micile gângănii cum se trezesc la viață dintr-un somn parcă etern? Și ce poate părea mai tentant unei persoane decât o plimbare prin parcul care se trezește tiptil la viață în lumina soarelui, pe acorduri de ciripituri desprinse parcă dintr-o arie mistică?



Probabil că nimic, ați zice. Dar să punem problema altfel: Ce poate fi mai tentant pentru un blogger plin de creativitate și inspirație decât SuperBlog Spring 2013? Așadar, ca să nu ratăm nici premiile, nici sosirea primăverii vă propun să vă luați laptop-ul, tableta, telefonul mobil, fixul (puțin ironică) sau orice altceva ce credeți că vă ajută, așezați-vă pe o bancă în parc (sau dacă sunteți norocoși și locuiți la casă, liniștea curții/grădinii e ideală) și scrieți!

E prima dată când particip la această competiție, e o provocare pe care am acceptat-o, un pariu cu mine însămi pentru a-mi testa limitele imaginației, a creativității, mai cu seamă pentru că ne aflăm într-o perioadă în care optimismul atinge cote maxime, deci inspirația este pe val.



Articol scris pentru SuperBlog Spring 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu